Ametist Studio

Studio de top

0724 266 279

Angajari videochat

videochat Bucuresti

AMETIST Studio reprezinta un studio cu o locatie calda si primitoare chiar in centrul Bucurestiului, unde vei intalni o echipa speciala, creata din traineri si manageri de top care te vor ajuta si sustine pe tot parcursul formarii tale in cariera de model videochat si nu numai.

Suntem pozitionati in centrul Bucurestiului, la Unirii. Camerele de lucru sunt diferit amenajate in functie de personalitatea fiecarei persoane in parte, creand in acest fel o ambianta extrem de relaxanta si comfortabila, la toate acestea contribuind si aparatura HD de ultima generatie cu care sunt echipate camerele de lucru.

Don't wait and join the studio

0724 266 279

E timpul sa castigi bani

De ce sa alegi AMETIST Studio?

Videochat Bucuresti

Raspunsul e simplu, alegi Ametist Studio pentru ca vrei ALTCEVA. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, te vei convinge singura!

Programul este flexibil, ti-l stabilesti singura in functie de necesitatile si stilul tau de viata, activitatea desfasurata in cadrul studioului se incadreaza in limitele tale de confort, nu esti presata sa faci nimic din ceea ce nu doresti sa faci. Staff-ul nostru, este format din persoane cu mare experienta in domeniu, capabile sa creeze pentru fiecare model in parte un concept unic, individualizat.

La Ametist Studio Videochat Bucuresti avem o echipa capabila sa te respecte, sa te asculte, sa te inteleaga, dar in primul rand capabila sa te ajute. Cu noi vei trece peste nesiguranta, iti vei invinge eventualele complexe, temerile, vei invata sa ai incredere in tine, vei avea nenumarate satisfactii materiale, bineinteles, dar cel mai important, vei evolua! Videochatul poate fi considerat un job, dar noi nu iti oferim un job in domeniu, iti oferim mult mai mult, iti oferim un stil de viata, o experienta care te va schimba. Ametist Studio poate parea doar un studio videochat Bucuresti ca oricare altul, dar de fapt diferenta sta in detalii, iar in cazul de fata, oamenii de aici, echipa noastra e cea care face diferenta!

CONTACT