Istoria Ametist

Studio Videochat Bucuresti

0724 266 279

Ametist Studio Videochat Bucuresti

evolutia unui studio de succes

De fiecare data cand ne aducem aminte de inceputul nostru, devenim nostalgici si este si normal. 😍

Istoria “Ametist Studio Videochat Bucuresti” incepe la inceputul anului 2017 cand inarmati cu mult entuziasm, rabdare si pofta de munca, am pus bazele unui vis frumos, transformat rapid in realitate 😍.

Pe langa pasiune si devotament, Ametist Studio Videochat Bucuresti a venit si cu o oferta foarte tentanta in domeniu.

Desi deja existau studiouri de videochat cu mult inaintea noastra ca si experienta sau ani, am crezut in noi si in ceea ce putem face, adica sa cream de la zero un studio in care sa lucreze doar personal de sex feminin, fiecare persoana care ne calca pragul sa se simta bine venita si sa fie tot timpul cu zambetul pe buze, in mai putine cuvinte, putem spune ca am vrut sa cream a doua noastra casa.
Ametist Studio Videochat Bucuresti

Angajari videochat Bucuresti

Angajarea la Ametist Studio Videochat, este cat se poate de simpla, singura calitate pe care o cautam la viitoarea noastra colega este seriozitatea.

Echipa noastra iti va oferi tot sprijinul necesar pentru a atinge independenta financiara. Trainerii Ametist Studio iti vor oferi support professional si moral inca din primul moment la angajarii. Angajari videochat Bucuresti incepe la Ametist Studio !

CONTACT