Misiunea noastra

Ametist Studio Videochat Unirii

0724 266 279

Integritatea, Respectul si Transparenta

videochatul este un angajament

Desi multa lume crede ca imediat cum ai pasit intr-un studio de videochat vor incepe banii sa curga, fara prea multa munca, adevarul nu este acesta. Jobul de model dintr-un studio de videochat este ca si un job normal, in care va trebuie sa lucrezi mult pentru a creste in incasari. Sumele vehiculate in aceasta industrie sunt in mare parte adevarate, dar in spatele lor este foarte multa munca, bani investiti in tinute, perfectionarea limbilor straine si alte lucruri importante.

Long story short, daca iti doresti sa incepi ca si model intr-un studio de videochat de top in Bucuresti, trebuie sa respecti jobul, trebuie sa-ti respecti programul, trebuie sa respecti trainerii si sa intelegi ca vor sa te ajute si sa fii constienta ca ai nevoie de foarte multa rabdare pentru a castiga sume fabuloase.

Suntem un studio de videochat dinamic si modern

Angajari Videochat Bucuresti

Ametist Studio

Suntem pozitionati in centrul Bucurestiului, langa statia de metrou Unirii. Camerele de lucru sunt diferit amenajate in functie de personalitatea fiecarei persoane in parte, creandu-l in acest fel o ambianta extrem de relaxanta si comfortabila, la toate acestea contribuind si aparatura HD de ultima generatie cu care sunt echipate camerele de lucru.

AMETIST Studio reprezinta un studio de videochat din Bucuresti, cu o locatie calda si primitoare unde vei intalni o echipa speciala, creata din traineri si manageri de top care te vor ajuta si sustine pe tot parcursul formarii tale in cariera de model de videochat si nu numai.

La studioul nostru exista sectiuni de adult si non adult, cu traininguri profesionale si individuale iar alegerea oricareia dintre ele este hotarata de catre model. Un loc deosebit te asteapta sa-l descoperi si sa-l cunosti!

Te asteptam sa auzi oferta noastra de angajare Ametist Studio Videochat Bucuresti

CONTACT