Testimoniale

Ametist Studio

0724 266 279

Construim impreuna viitorul

Ametist Studio

Asa cum ai vazut la pagina cu istoria noastra, ca si studio de videochat din Bucuresti, ascensiunea noastra a fost frumoasa si sigura. Fiecare persoana care ne-a calcat pragul studiului, fie ca au fost modele, traineri, admini, fotografi sau tehnici, toti ne-au ajutat sa ajungem unde suntem astazi si pe aceasta cale dorim sa le multumim.

Mai jos sunt cateva testimoniale ale unor actuale sau foste colege, ENJOY READING!

Keep doing what you're doing! Faceti niste lucruri tare misto.

0724 266 279

Testimoniale modele videochat

model videochat 03

Ioana - trainer

Sunt noua in aceasta echipa, dar nu am simtit lucrul acesta. Perioada mea de acomodare a fost foarte scurta, mi-am gasit studioul de videochat perfect!

model videochat 02

Andreea

Sunt de 2 ani in acest colectiv. Hmmm, par multi, dar nu sunt deloc . Cum am ajuns aici? Am scris pe google: angajare videochat Bucuresti. Si desi primii in lista erau alte studiouri de videochat mai cunoscute, am ales sa vin la interviu la ei si a fost totul la superlativ. Thank you, girls!

model videochat 04

Alina

Am lucrat un an de acasa, insa incepatoare fiind nu stiam exact cum stau lucrurile in domeniul videochatului, plus ca lucratul de acasa este DAUNATOR.Prin urmare am cautat pe internet cea mai buna oferta de angajare intr-un studio de videochat din Bucuresti, am ajuns la Ametist si am facut alegere perfecta!

model videochat 01

Cristina

Aici a fost prima data cand am pasit intr-un studio de videochat din Bucuresti. Initial m-am simtit ciudat, dar stafful si locatia superba m-au facut sa ma simt in largul meu si am simtit ca acesta este locul meu.

model videochat 05

Elena

Am fost placut surprinsa de colectivul Ametist Studio, de intelegere si buna dispozitie. Aici am invatat cum sa comunic mai bine si m-a ajutat sa devin mai increzatoare in fortele proprii. Mai mult, am invatat lucruri care imi sunt folositoare si in viata de zi cu zi. Si pe langa aceste lucruri, au cea mai buna oferta de angajare videochat in Bucuresti

model videochat 06

Carolina

Cu ajutorul echipei Ametist Studio Videochat, am devenit deschisa, sociabila, plina de incredere in propriile forte si ma simt din ce in ce mai frumoasa pe zi ce trece, mult mai sigura pe mine. Tot aici am reusit sa imi indeplinesc unele vise care ar fi fost imposibile cu un job obisnuit. Sincer nu as fi crezut niciodata ca voi castiga atatia bani pe luna dintr-o activitate relaxanta si distractiva.

CONTACT