Valorile noastre

Ametist Studio Videochat Bucuresti

0724 266 279

Suntem mai buni impreuna

promovam solutii inovatoare

Am invatat ca unui model videochat fericit ii este usor sa depaseasca castigurile medii intr-un studio de videochat Bucuresti si sa atinga sume de top. De aceea ne mandrim ca asiguram decoruri unice si de bun gust, tehnologie de ultima generatie.

Ne mandrim cu faptul ca am creat un mediu confortabil si ca aplicam o strategie de management prietenoasa si performanta.

Ne caracterizeaza seriozitatea si va garantam ca daca ne urmati instructiunile din cadrul training-ului organizat de catre trainerii studioului nostru, veti avea castiguri maxime si veti reusi intr-adevar sa castigati sume uriase, care se vehiculeaza in videochat.

Munca noastra este sustinuta de valorile noastre

0724 266 279

Valorile Ametist


Ne desfasuram activitatea legal si transparent

Lucram 100% legal, cu toti banii la vedere si avem cea mai buna oferta de angajare videochat in Bucuresti. Daca iti doresti un studio de videochat in care sa nu fii asigurata medical sau sa nu poti lua un imprumut bancar, nu suntem ceea ce cauti.


Angajamentul fata de modele

Atunci cand intri in studioul nostru, ne dorim sa stii ca daca ai o problema, automat va fi si problema noastra si te vom lucra toti la rezolvarea ei.


Integritate si incredere

Daca ne vei alege pe noi, sa stii ca poti avea incredere 100% in noi si daca noi promitem ca facem ceva, VOM FACE, fara doar si poate.


Inovatie

Ne place sa credem ca suntem unul dintre cele mai inovative studiouri de videochat din Bucuresti, avand tot timpul cea mai buna tehnologie si cele mai noi proiecte in domeniu.

CONTACT