Studio videochat Bucuresti

AMETIST STUDIO

Aici visele devin realitate!

Despre noi

Suntem pozitionati in centrul Bucurestiului, langa statia de metrou Tineretului. Camerele de lucru sunt diferit amenajate in functie de personalitatea fiecarei persoane in parte, creandu-l in acest fel o ambianta extrem de relaxanta si comfortabila, la toate acestea contribuind si aparatura HD de ultima generatie cu care sunt echipate camerele de lucru.

AMETIST Studio reprezinta un studio cu o locatie calda si primitoare unde vei intalni o echipa speciala, creata din traineri si manageri de top care te vor ajuta si sustine pe tot parcursul formarii tale in cariera de model de videochat si nu numai.

La studioul nostru exista sectiuni de adult si non adult, cu traininguri profesionale si individuale iar alegerea oricareia dintre ele este hotarata de catre model. Un loc deosebit te asteapta sa-l descoperi si sa-l cunosti!

De ce sa alegi AMETIST Studio?

Raspunsul e simplu, alegi Ametist Studio pentru ca vrei ALTCEVA. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, te vei convinge singura!

Programul este flexibil, ti-l stabilesti singura in functie de necesitatile si stilul tau de viata, activitatea desfasurata in cadrul studioului se incadreaza in limitele tale de confort, nu esti presata sa faci nimic din ceea ce nu doresti sa faci. Staff-ul nostru, este format din persoane cu mare experienta in domeniu, capabile sa creeze pentru fiecare model in parte un concept unic, individualizat.

La Ametist Studio avem o echipa capabila sa te respecte, sa te asculte, sa te inteleaga, dar in primul rand capabila sa te ajute. Cu noi vei trece peste nesiguranta, iti vei invinge eventualele complexe, temerile, vei invata sa ai incredere in tine, vei avea nenumarate satisfactii materiale, bineinteles, dar cel mai important, vei evolua! Videochatul poate fi considerat un job, dar noi nu iti oferim un job in domeniu, iti oferim mult mai mult, iti oferim un stil de viata, o experienta care te va schimba. Ametist Studio poate parea doar un studio ca oricare altul, dar de fapt diferenta sta in detalii, iar in cazul de fata, oamenii de aici, echipa noastra e cea care face diferenta!

Am creat o ambianta speciala, decoruri deosebite in care tu sa-ti desfasori activitatea. Iti punem la dispozitie aparatura de top, calculatoare, camere HD, lumini profesionale si o conexiune la internet de mare viteza, astfel incat imaginea ta sa fie perfecta!

Te vom pune in valoare prin sedinte foto profesionale, iar hair-stylistul si make-up-artistul nostru te vor face sa fi mereu impecabila.

Colaboram cu cele mai importante site-uri din domeniu, dar iti asiguram discretia 100%, nimeni din Romania sau din tarile alese de tine nu te va putea vedea, daca tu nu doresti.

Studio videochat Bucuresti

WhatsApp chat