Studio videochat Bucuresti

CASTIGURI VIDEOCHAT

Aici visele devin realitate!

Castiguri videochat

Suntem deschisi tuturor celor ce isi doresc o colaborare avantajoasa. Poti avea parte de castiguri substantiale daca te vei alatura echipei noastre de profesionisti.

Daca doresti sa iti imbunatatesti situatia financiara, acum este momentul. Garantam discretia noastra (este unul dintre lucrurile cu care ne mandrim). Din momentul in care ajungi in colectivul nostru, tu vei fi cea mai importanta persoana pentru noi.

Vei avea multe satisfactii materiale alaturi de noi! Comisionul tau pleaca de la 50% si ajunge pana la 70% ! Avem multe premii, concursuri, bonusuri speciale, etc. Noi nu impunem target-uri, platile se fac bilunar, niciodata nu exista intarzieri, seriozitatea ne reprezinta! Chiar daca nu esti din Bucuresti, dar vrei sa colaboram, nu este o problema, noi ne vom ocupa de cazarea ta! Iti doresti un fizic perfect, visezi de mult la rinoplastie, acid hialuronic sau chiar implanturi mamare, dar nu-ti permiti aceste interventii costisitoare?! Noi avem solutii pentru problema ta si te vom sustine financiar in acest sens! Nu uita, impreuna putem face ca visele sa devina realitate! Pare prea frumos ca sa fie adevarat?!?! Vino si convinge-te singura, te asteptam!

Testimoniale videochat

Sunt noua in aceasta echipa, dar nu am simtit lucrul acesta. Perioada mea de acomodare a fost foarte scurta, mi-am gasit studioul de videochat perfect!

Ramona

Am lucrat un an de acasa, insa incepatoare fiind nu stiam exact cum stau lucrurile in domeniul videochatului. Prin urmare, am hotarat sa caut un studio la care as putea lucra intr-un mod profesionist si care sa-mi ofere indrumare, astfel am ajuns la Ametist - si am facut alegere perfecta!

Oana


Cu ajutorul echipei, am devenit deschisa, sociabila, plina de incredere in propriile forte si ma simt din ce in ce mai frumoasa pe zi ce trece, mult mai sigura pe mine. Tot aici am reusit sa imi indeplinesc unele vise care ar fi fost imposibile cu un job obisnuit. Sincer nu as fi crezut niciodata ca voi castiga atatia bani pe luna dintr-o activitate relaxanta si distractiva.

Elena

M-a incurajat faptul ca echipa studioului a avut increderea fata de mine, iar acesta este unul dintre aspectele esentiale in relatia mea cu oricine lucrez. De-a lungul timpului, mi-am format un principiu, si acela este ca atunci cand exista incredere reciproca multe lucruri bune pot iesi din asta. Recomand studioul Ametist pentru profesionalismul de care a dat dovada inca d ela inceputul colaborarii noastre.

Aura

Am fost placut surprinsa de colectivul Ametist Studio, de intelegere si buna dispozitie. Aici am invatat cum sa comunic mai bine si m-a ajutat sa devin mai increzatoare in fortele proprii. Mai mult, am invatat lucruri care imi sunt folositoare si in viata de zi cu zi.

Lavinia


Program de lucru


Programul la studio este la alegerea ta. Iti stabilesti numarul de ore in care vrei sa lucrezi in functie de celelalte activitati, de problemele din viata personala. Nimic nu te impiedica sa mai ai un job sau alte preocupari. Chiar te incurajam sa fii cat mai deschisa la tot ce se intampla in jur, pentru a evolua ca persoana.

Esti libera sa-ti alegi propriul program. Vei beneficia de o libertate pe care nu o vei gasi la nici un alt job traditional.

Programul zilnic este de 8 ore, asta insemnand 40 de ore pe saptamana fiind structurat in 3 ture:
  • Tura 1 (intre orele 06-14)
  • Tura 2 (intre orele 14-22)
  • Tura 3 (intre orele 22-06)