Bonusuri

Studio de top la Unirii

0724 266 279

Daca ti-am starnit curiozitatea, vino sa afli oferta noastra de Angajare Studio Videochat Bucuresti sau

Esti tanara, entuziasta, ambitioasa

si iti doresti mai mult de la viata?

Studioul de videochat Ametist este o locatie calda calda si primitoare, amplasata ultracentral la Unirii. Angajarea la Ametist Studio Bucuresti este cat se poate de simpla, singura calitate pe care o cautam la viitoarea noastra colega este seriozitatea.

Echipa noastra iti va oferi tot sprijinul necesar pentru a atinge independenta financiara. Trainerii Ametist Studio iti vor oferi suport profesional si moral inca din primul moment la angajarii.

Vino alaturi de noi sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si competitiva

0724 266 279

Bonusurile Ametist Studio

icon-ametist
Bonus de fidelitate
Deoarece ne pasa de modelele noastre, cu fiecare aniversare de 1 an la noi in Ametist Studio Videochat, mai primesti la procent 2%.
icon-ametist
Bonus la angajare
La noi, bonusurile sunt puse pentru a fi atinse, nu iti promitem mii de dolari la angajare in studio, ci o suma mai modesta, dar sigura.
icon-ametist
Plata la zi
Pentru modelel noastre care nu au o situatie financiara stralucita, oferim plata la zi pentru o perioada stabilita la interviu, pentru a le ajuta, pana se vor pune pe picioare din punct de vedere financiar.
icon-ametist
Salariu garantat
Venim in intampinarea viitoarelor noastre colege cu un salariu minim garantat de pana la 1000$ pe luna. Daca din comisionul agreat cu studioul nostru, incasarile sunt mai mari de 1000$ intr-o luna, atunci modelul va primi partea mai mare. De exemplu, daca din comision incasarile intr-o luna sunt de 2000$, atunci modelul va primi acest comision, daca incasarile sunt mai mici de 1000$, va primi salariul garantat de 1000$.
icon-ametist
Bonus de recomandare
Tot timpul am fost de parere ca daca mentinem un mediu de lucru profi si ne ajutam modelele cu tot ceea ce putem, acestea ne vor recomanda la alte modele. Pentru fiecare model adus la noi in studio, persoana care il aduce va primi un bonus de 25% din incasarile modelului nou in primele doua perioade sau o suma agreata cu studiul.
icon-ametist
Bonus de performanta
Credem cu tarie ca modele noastre care isi doresc performanta, merita mai mult. De aceea noi avem target progresiv al comisionului, in functie de incasari.

Daca oferta noastra de angajare la Ametist Studio Videochat Bucuresti ti se pare tentanta, click aici

Daca vrei sa ai o experienta unica

contacteaza-ne

Oferim tot ce avem mai bun pentru modelele noastre:

imprumuturi pentru masina, operatii estetice sau altele

consultanta pentru imprumuturi bancare

training specializat pentru fiecare model in parte in functie de personalitate

tinute si accesorii

sedinte foto si video profesionale

premii zilnice

premii perioadice

tombole lunare

CONTACT