Mediu de lucru

Studio de top la Unirii

0724 266 279

Videochatul este fun

te vei distra facand bani!

Videochat-ul este o meserie foarte bine platita, este job-ul care iti ofera nu doar o viata lipsita de grija banilor, ci si posibilitatea de a-ti construi un viitor stralucit

Pentru a deveni un model de success trebuie sa ai dorinta sa devii cea mai buna varianta a ta in acest job. Imaginea ta se construieste in timp cu rabdare, implicare, ambitie ,seriozitate si cu indrumari din partea noastra.

La Ametist Studio Videochat Bucuresti te vom invata cum sa faci lucrurile mai bine si cum sa iti maresti castigurile punandu-ti in valoare cat mai efficient avantajele pe care le ai,te vom invatat ce sa spui si ce sa faci in fata camerei web si mai ales, cum sa comunici cu fiecare membru in parte, in functie de personalitatea lui.

La Ametist ai ocazia de a lucra cu oameni frumosi, amabili unii cu altii care te vor sustine pas cu pas si te vor incuraja sa ai incredere in tine, pentru ca tu sa castigi mai mult.

Pentru noi, nu este doar o afacere, este a doua noastra casa.

Ametist Studio pune accentul pe performanta financiara pe termen lung

0724 266 279

Intrebari frecvente

Ce inseamna Videochatul ?

Videochatul, este o forma de socializare. Practic vei cunoaste oameni din toata lumea prin intermediul unei camere video si a unui calculator conectat la internet. Avantajul este ca modelul isi poate alege persoanele cu care sa discute , iar astfel poate conduce conversatia spre tema dorita. Temele conversatiilor variaza foarte mult si se poate discuta despre calatorii, muzica , politica , hobby-uri etc, dar si teme cu character erotic.


Cum trebuie sa arate un model ?

Nu exista un tipar anume, iar majoritatea persoanelor fac o confuzie legata de imaginea necesara pentru a deveni un model de videochat. Nu conteaza aspectul fizic , conteaza cum te prezinti tu online in fata camerei web, de aceea noi punem accent pe inteligenta, ambitie ,comunicare si capacitatea de seductie . Este important sa te ajuti de make-up, outfit-uri si de gesturi pentru a avea o aparitie cat mai placuta si atragatoare.


Ce sume se pot castiga la videochat?

Castigurile pot varia , de la 1.000$ pana la…cer. Echipa noastra de traineri sunt la dispozitia ta inca din prima zi , pentru a te invata cele mai bune tehnici de comunicare. Dar totul depinde de tine si de scopul pe care ti-l setezi. De asemenea sumele pot creste in functie de experienta si de munca depusa.


Care este programul de lucru ?

Programul de lucru este foarte flexibil , fiind structurat in 3 ture. Astfel:

Tura de dimineata (Tura 1) -- 06:00 - 14:00

Tura de dupa-amiaza (Tura 2) -- 14:00 - 22:00

Tura de noapte (Tura ) – 22:00 -- 06:00

Noi recomandam un minim de 70 de ore online intr-o perioada (doua saptamani), adica 7 ore pe zi. Acest numar este minimul necesar pentru a face performanta pe site-urile de videochat in studiul nostrum. Desigur, modelele care vor incasari mai mari, pot lucre si mai mult de atat.


Este legala activitatea intr-un studio de videochat?

Videochatul este o activitate legala. Poti colabora cu noi doar daca ai implinita varsta legatra de 18 ani, pe baza unui contract de munca. Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003 sunt cele doua legi pe care le respectam.


Sunt confidentiale datele personale?

Confidentialitatea este 100% garantata tuturor modelelor noastre. Toate datele tale personale sunt securizate si nu vor fi dezvaluite nimanui din afara companiei, nu vei aparea pe nici un site din Romania.


Cum sunt platita?

Plata se poate face zilnic, saptamanal sau bilunar, in functie de incasarile pe care le-ai facut. Suntem transparenti, ceea ce inseamna ca poti vedea in orice moment cate ori ai lucrat , care sunt incasarile tale si ce commission primesti. Iti oferim un comision corect, motivant de 50% net (in mana), dar poate creste in functie de incasari.De asemenea sunt si bonusuri de performanta, de sarbatori sau pentru recomandari .


Pot sa lucrez de acasa sau trebuie sa vin la studio?

Daca doresti sa ai incasari mari, sa faci performanta, este necesar sa lucrezi in conditii profesionale si sa ai suport tehnic in permanenta. Muncind de la domiciliu exista posibilitatea de a nu avea aparatura tehnologica necesara, de a nu avea cele mai bune decoruri. Tocmai de aceea angajam doar persone care doresc sa lucreze in cadrul studioului nostru.


Ce sa fac sa nu ma vada prietenii sau rudele?

Fiecare site in parte, ne ofera posibilitatea sa blocam traficul din Romania, asa ca poti sta linistita, poti munci in conditii sigure, fara riscuri.


Daca sunt baiat, pot lucra in studioul vostru?

Suntem des abordati cu aceasta intrebare si avem doar un singur raspuns: In studioul nostru de videochat se lucreaza doar cu personal feminin!

CONTACT