Angajari videochat Bucuresti

Ametist Studio

0724 266 279

Angajari videochat Bucuresti

Ametist Studio

Suntem deschisi tuturor celor ce isi doresc o colaborare avantajoasa. Poti avea parte de castiguri substantiale daca te vei alatura echipei noastre de profesionisti.

Daca doresti sa iti imbunatatesti situatia financiara, acum este momentul. Garantam discretia noastra (este unul dintre lucrurile cu care ne mandrim). Din momentul in care ajungi in colectivul nostru, tu vei fi cea mai importanta persoana pentru noi.

Ametist Studio este locul unde se intampla ceva extraordinar in fiecare zi

Iti doresti sa colaborezi cu Ametist Studio

dar ai indoieli pentru ca...

Nu ai experienta in acest domeniu

Nu stii foarte bine limba engleza

Nu vrei un job full-time

NU ESTE NICI O PROBLEMA - suntem alaturi de tine de la inceputul colaborarii noastre

Daca vrei sa ai o experienta unica nu ezita sa ne vizitezi. Intra in legatura cu noi prin chat-ul intern al site-ului nostru sau ne poti suna la telefon 0724 266 279

0724 266 279

Cele mai importante motive sa colaborezi cu Ametist Studio

Confidentialitate

Stim ca este o necesitate, ca nu vrei sa se afle, ca nu vrei sa te vada nimeni. Este normal sa vrei asta. Si te asiguram ca, din partea noastra si a site-urilor, totul este Confidential si Discret.

Corectitudine

Plata corecta si la timp a incasarilor, atitudinea pe care aici o avem unii fata de altii,...totul la Ametist Studio este corect.

Castiguri

Daca urmezi sfaturile noastre, castigurile tale alaturi de Ametist Studio vor creste progresiv.

Training personalizat

Experienta noastra in videochat, este cea mai buna garantie ca vei invata tot ce trebuie de la noi.

Flexibilitate programului

Iti stabilesti singura programul, poti sa iti iei oricand liber pentru o problema personala, poti schimba tura cand e nevoie. Asta inseamna ca intelegem si iti garantam o colaborare flexibila.

Distractie in studio

Pentru ca ne si distram impreuna. O petrecere, un gratar in aer liber, party organizat in cluburi selecte. Toata lumea se simte aproape ca intr-o familie aici, la Ametist Studio.

CONTACT