Videochat

Studio de top

0724 266 279

Ce este videochatul

Studio videochat Bucuresti

Daca esti la început in acest domeniu, suntem bucuroase sa-ti explicam cat mai simplu ce este si cum functioneaza videochatul. In primul rand, totul se petrece online, prin intermediul unui calculator si al unei camere video. Asadar, poti sa stai linistita: nu te vei intalni niciodata in viata reala cu admiratorii tai. Ei platesc pentru a intra pe niste site-uri mari de videochat, din tari straine, unde vor putea discuta cu tine, prin internet. Tot ce faci tu in camera de la Ametist Studio Videochat Bucurestieste transmis pe acele site-uri, unde tu te loghezi din Romania. Din banii pe care ei ii platesc ca sa te vada si sa discute cu tine, o parte revine site-urilor de videochat, o parte tie si o parte studioului tau, care iti ofera conditiile tehnice pentru a face acest job (camera decorata, lumini, utilitati, chirie, camere video, training etc).

Rezultate mai bune pentru modelele Ametist

0724 266 279

E timpul sa castigi bani

Videochat Adult

Categoria adult presupune content erotic, dar fiecare model videochat are posibilitatea sa isi traseze limitele in urma conversatiilor purtate. Daca esti o persoana fara inhibitii si comunicativa , pregatita sa castigi rapid sume mari de bani aceasta categorie este potrivita pentru tine.


Afla mai multe

Videochat Non-Adult

Categoria non-adult se bazeaza foarte mult pe conversatie, desi nu este cea mai popular categorie se pot face venituri substantiale dar doar in cazul in care exista o vorbire fluenta a limbii engleze si o imagine impecabila.


Afla mai multe

Te invatam despre videochat

Ametist Studio Videochat Unirii

Daca doresti sa iti imbunatatesti situatia financiara, acum este momentul. Garantam discretia noastra (este unul dintre lucrurile cu care ne mandrim). Din momentul in care ajungi in colectivul nostru, tu vei fi cea mai importanta persoana pentru noi.

Vei avea multe satisfactii materiale alaturi de noi! Comisionul tau pleaca de la 50% si ajunge pana la 70% ! Avem multe premii, concursuri, bonusuri speciale, etc. Noi nu impunem target-uri, platile se fac bilunar, niciodata nu exista intarzieri, seriozitatea ne reprezinta! Chiar daca nu esti din Bucuresti, dar vrei sa colaboram, nu este o problema, noi ne vom ocupa de cazarea ta! Iti doresti un fizic perfect, visezi de mult la rinoplastie, acid hialuronic sau chiar implanturi mamare, dar nu-ti permiti aceste interventii costisitoare?! Noi avem solutii pentru problema ta si te vom sustine financiar in acest sens! Nu uita, impreuna putem face ca visele sa devina realitate! Pare prea frumos ca sa fie adevarat?!?! Vino si convinge-te singura, te asteptam!