Adult/Non-adult

Studio de top

0724 266 279

Alege studioul de videochat in Bucuresti

perfect pentru tine

Suntem deschisi tuturor celor ce isi doresc o colaborare avantajoasa. Poti avea parte de castiguri substantiale daca te vei alatura echipei noastre de profesionisti.

Daca doresti sa iti imbunatatesti situatia financiara, acum este momentul. Garantam discretia noastra (este unul dintre lucrurile cu care ne mandrim). Din momentul in care ajungi in colectivul nostru, tu vei fi cea mai importanta persoana pentru noi.

Am invatat ca unui model videochat fericit ii este usor sa depaseasca castigurile medii si sa atinga sume de top. De aceea ne mandrim ca asiguram decoruri unice si de bun gust, tehnologie de ultima generatie. Ne mandrim cu faptul ca am creat un mediu confortabil si ca aplicam o strategie de management prietenoasa si performanta.

Suntem foarte buni la training

Videochat

Adult

Categoria adult presupune content erotic, dar fiecare model are posibilitatea sa isi traseze limitele in urma conversatiilor purtate.

Aceasta categorie este cea mai satisfacatoare din punct de vedere material.

Daca esti o personae fara inhibitii si comunicativa , pregatita sa castigi rapid sume mari de bani aceasta categorie este potrivita pentru tine.

Aceasta categorie este adoptata de obicei si de persoanele care nu stiu foarte bine limba engleza

Videochat

Non-Adult

Categoria non-adult se bazeaza foarte mult pe conversatie, desi nu este cea mai popular categorie se pot face venituri substantiale dar doar in cazul in care exista o vorbire fluenta a limbii engleze si o imagine impecabila.

Daca esti o fire mai timida care isi doreste sa abordeze subiecte de discutii cu un character non erotic aceasta categorie este una care ti se va potrivi

CONTACT