Videochat free/premium

Studio videochat de top la Unirii

0724 266 279

Site-uri Free sau Premium

site-uri pe stilul tau

Videochatul este un job legal, un loc de munca in care iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea.

Activitatea de videochat consta in legatura directa (prin intermediul calculatorului si a camerei web) cu persoane din intreaga lume, care vor plati un pret pe minut de-a lungul intregii sesiuni de videochat.

Continutul discutiilor cat si desfasurarea sesiunii, depind exclusiv de personalitatea modelului, fiecare fiind liber sa faca tot ce isi doreste.

Ne caracterizeaza seriozitatea si va garantam ca daca ne urmati instructiunile din cadrul training-ului organizat de catre studioul Ametist, veti avea castiguri maxime si veti reusi intr-adevar sa castigati aceste sume uriase ce se vehiculeaza in videochat.

Castigurile in videochat sunt incredibile la Ametist

0724 266 279

E timpul sa castigi bani

Site-uri Free

Pe site-urile freemium sunt in mare parte aceleasi reguli ca si pe cele de premium , dar aici in sectiunea de public chat ai o libertate mai mare in timpul prestatiei online si iti poti negocia pretul si poti arata continut explicit fara a fi nevoie ca membrul sa intre in sectiunea de private chat.

In general , pe site-urile freemium sunt mai multi membrii decat pe site-urile premium si poti avea castiguri mult mai mari.

Pe site-urile freemium, la fel ca si pe site-urile premium, modelul poate avea o sesiune privata platita cu membrul, in general cu bani mai multi decat pe cele premium. Diferenta este, ca se pot face bani multi si in public chat prin diferite jocuri.

Site-uri premium

Cand vorbesti cu mai multi oameni in acelasi timp si oricine de pe pagina iti poate trimite mesaje, se numeste public chat. In momentul in care unul dintre ei doreste sa vorbeasca cu tine separat, se numeste private chat, iar aici esti platita cu un anumit pret pe minut.

Acest gen de site-uri se axeaza pe flirt si construirea de relatii virtuale cu membrii (– personanele care se conecteaza la sesiunea de privat a site-urilor de profil si platesc pentru a purta o conversatie cu tine, sau sa le oferi un spectacol frumos, uneori nud, ceea ce iti genereaza multi bani) si cer modelului o anumita calitate, o anumita tinuta , un anumit aspect.

Pe aceste site-uri in general procentul este de 30% iar in functie de incasari poate creste.

CONTACT